اولا الطريقه دى مجربه وناجحه بنسبه 10%
المقادير:
6بيضات
كوب الاربع سكر
معلقه ك خل
معلقه ك نشا
ثلاث ملاعق ك لبن نيدو منزوع الدسم
1 كوب دقيق
2 ظرف فانيليا
1 ملعقه ك بيكنج بودر
الطريقه :
فى الخلاط يوضع البيضوالفانيليا والخل ويضرب البيض لمده دقيقه
ثم يوضع السكر ويضرب لمده دقيقه
ثم يوضع اللبن البودره ويضرب دقيقه
ثم ينخل الدقيق مع النشا والبيكنج بودر
ويوضع على الخليط السابق ويضرب الى ان يتجانس
وتوضع فى صنيه مدهونه زيت
ويدخل فرن ساخن على درجه حراره 180
لمده 15 لو سويسرول ولو صنيه مدوره لمده 20 او 25 دقيقه
وتخرج من الفرن وتترك لتبرد
وتسقى بالشربات (الكمبوت)
وتزين بالكريمه والفاكهه
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا
هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة
من اعمالى :
0 التعليقات:
إرسال تعليق