السبت، 8 مارس 2014

افضل طريقه لعمل التورته او السويسرول




اولا الطريقه دى مجربه وناجحه بنسبه 10%

المقادير:
6بيضات
كوب الاربع سكر 
معلقه ك خل
معلقه ك  نشا 
ثلاث ملاعق ك لبن نيدو منزوع الدسم
1 كوب دقيق
2 ظرف فانيليا
1 ملعقه ك بيكنج بودر

الطريقه :
فى الخلاط يوضع البيضوالفانيليا والخل ويضرب البيض لمده دقيقه 
ثم يوضع السكر ويضرب لمده دقيقه 
ثم يوضع اللبن البودره ويضرب دقيقه 
ثم ينخل الدقيق مع النشا والبيكنج بودر 
ويوضع على الخليط السابق ويضرب الى ان يتجانس 
وتوضع فى صنيه مدهونه زيت 
ويدخل فرن ساخن على درجه حراره 180
لمده 15 لو سويسرول ولو صنيه مدوره لمده 20 او 25 دقيقه 
وتخرج من الفرن وتترك لتبرد 
وتسقى بالشربات (الكمبوت)
وتزين بالكريمه والفاكهه

لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا 
هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة 

من اعمالى :


0 التعليقات:

إرسال تعليق